Danellandia Pax Mundi Danellandia VORIGE VOLGENDE
VORIGE

Welkom

hier vind je het belangrijkste in het leven :
vrede en geluk
en tips om allebei te vinden
en om ten volle van het leven te genieten

Danellandia

De wereld van vrede en geluk. Het begon allemaal in de virtuele wereld als een project van vrienden van overal. We brengen het geleidelijk aan ook in de echte wereld. We willen van deze wereld een betere wereld maken.

De principes van Danellandia zijn 25 menselijke waarden. Ze kunnen dienen voor alle landen en alle volkeren van deze wereld. We hebben ze besproken met mensen van overal in de wereld (van China tot Argentinië en van Nieuw-Zeeland tot Canada).

We zijn uitgegroeid tot een community van vrienden, die de menselijke waarden willen promoten en versterken.

Hoe bereik je Danellandia?

Je bereikt Danellandia door deel te nemen aan zijn "campagne naar vrede en geluk". Deze campagne heeft niets met godsdienst te maken, wel met menselijke waarden.

Lees de informatie op deze site. Laat ze je inspireren en spreek erover met je vrienden. Later is het de bedoeling om een community site op te richten op het net. Een echt werelddorp. Danellandia, waar de menselijke waarden de basis zijn van een gezonde en open samenleving.

De menselijke waarden respecteren geven je een gevoel van vrede. Een gevoel dat samen met liefde leidt tot een immens gevoel van geluk.

Neem deel. Jij kan het verschil maken en ook bijdragen tot de vrede.

Wie zijn we?

Gewone mensen die om elkaar geven en om de wereld en de Natuur. We zijn een netwerk van vrienden van overal in de wereld. Van verschillende rassen, culturen en godsdiensten.

Waarom?

Danellandia werd opgericht omdat we ziek werden als gevolg van de manier waarop onze maatschappij werkt vandaag. We verloren bijna ons leven door mensen met de verkeerde waarden.

En ook omdat het programmeren van mensen met chips om er de perfecte soldaten van te maken, gewoon te ver gaat.