VORIGE

VOLGENDE

Pax Mundi Danellandia

VORIGE

VOLGENDE

Ook jij kan bijdragen tot een betere wereld

Danellandia Pax Mundi is een project dat vrede en menselijke waarden wil promoten in nagenoeg alle domeinen van menselijke activiteiten en in het leven in het algemeen.

Danellandia werd opgericht na een speciale lange droom. Het was als een conversatie met het Hart en het ging over een analyse van de wereld en van de vele problemen in die wereld. Maar ook over mogelijke oplossingen voor die problemen.

De ideeën uit de droom werden besproken met vrienden in vele delen van de wereld. We discuteerden over vrede als zijnde het respect voor menselijke waarden. We praatten uitgebreid over het gebrek aan die waarden en de eruit voortvloeiende problemen.

Danellandia definieerde 25 basiswaarden en promoot ze sindsdien aan de hand van brieven, gedichten (diamantjes genaamd), filmpjes en posters.

We willen je uitnodigen om ook naar je Hart te luisteren. Je zal Danellandia dan beter begrijpen.

Danellandiaan

Word Danellandiaan of vriend van de Wereld van de Vrede. Help ons de vrede en de menselijke waarden te versterken door onze site te promoten en door onze berichten door te sturen aan je vrienden en kennissen.

De Vrede en ook wij zullen je dankbaar zijn.

Campagne "samen in en voor vrede"

Stuur onze berichten en diamantjes door aan vrienden en andere contacten. Op die manier draag je bij tot een bewustwording over vrede en tot de vrede zelf.

Steun bij de Verenigde Naties

Als je wil dat Danellandia andere landen uit de echte wereld inspireert, neem dan een kopie van de brief aan de Verenigde Naties die je hier op de site vindt en stuur hem op aan Mr Ban Ki-moon (adres staat op de brief).

Hartelijk dank!

Danellandia Pax Mundi